Wat vragen we van je?

  • Wo Fiscaal Recht of Fiscale Economie
  • Klantgericht
  • Fijne gesprekspartner
  • Goede vakkennis
     

Wat krijg je van ons?

  • Goed salaris
  • Flexibele werktijden
  • 33 vakantiedagen en als dat niet genoeg is, kun je er nog 5 bijkopen
  • Gegarandeerde winstdeling

Als btw-adviseur maak je deel uit van het team ABAB Belastingadvies. Hoewel onze adviseurs verspreid over Zuid-Nederland werken, zijn we als team trots op onze gezamenlijke vaktechnische kennis én werken we graag in multidisciplinaire teams. Er liggen volop kansen om je te specialiseren of juist in de breedte te ontwikkelen. Voeg jij je binnenkort toe aan ons team?

We hebben kantoren op veertien locaties, dus we zijn flexibel in het bepalen van de regio waarin je komt te werken.

Jouw werk in het kort

Je werkt voor verschillende klanten. Denk aan familiebedrijven, mkb-ondernemingen, agro-ondernemingen, instellingen en non-profit organisaties. Bij ABAB geloven we in de kracht van persoonlijk contact. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn btw gerelateerde vragen bij jou als specialist aan het goede adres is, omdat jij altijd voor een goede samenwerking én het beste resultaat gaat. Naast het adviseren en helpen van klanten op het gebied van btw vraagstukken, ben je bezig met het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten. Ook ben je een vraagbaken voor (junior) collega’s.

Onze collega Luc Adriaansen heeft voor jou een boodschap achtergelaten. Bekijk hieronder het filmpje over werken bij ABAB Belastingadvies:

Zo kan je dag eruitzien

Je begint je dag bij een nieuwe klant in de innovatie sector. Samen met een van de relatiemanagers heb je een afspraak om kennis te maken. Tijdens het gesprek inventariseren jullie de huidige situatie en de mogelijkheden om de aftrek van btw op kosten te optimaliseren.

Terug op kantoor ga je direct aan de slag om een adviesvoorstel uit te werken waarmee de klant op korte termijn vooruitgang kan boeken. Daarnaast bereid je globaal een jaarplan voor, zodat de klant ook op de lange termijn voordeel kan behalen. Tussendoor schakel je met fiscalisten van de algemene praktijk om te checken welke risico’s en kansen jouw plan biedt voor andere belastingsoorten.

Na de lunch is het tijd voor het maandelijks overleg met alle btw-specialisten. Tijdens dit overleg bespreken jullie de recente btw-jurisprudentie, een aantal lopende adviesopdrachten en kansen om de btw-praktijk verder uit te rollen.

Je sluit de dag af met de voorbereiding van een telefonische afspraak die je morgenochtend hebt met een klant. Deze klant gaat een webshop beginnen en is van plan zijn producten naar Europese lidstaten en Zwitserland te verzenden. Aan jou de taak om de kansen én risico’s goed in kaart te brengen!

Jouw profiel

Je hebt een universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond, bij voorkeur met een accent op indirecte belastingen. Je bent gewend als vraagbaak op te treden en de ‘btw-wereld’ heeft voor jou geen geheimen. Verder ben jij klantgericht, vaktechnisch ingesteld en werk je graag samen. Maar het belangrijkste is dat je ernaar uitkijkt om ondernemers verder te helpen met hun btw-vraagstukken.

Wat wij je bieden

Bij ABAB draait het om mensen, om jou. Daarom bieden we je een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 33-38 vakantiedagen, én flexibele werktijden. Want wij vinden: hybride werken ís het nieuwe werken. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling. Je krijgt bij ons de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via de ABAB Academie en diverse opleidingsprogramma’s en cursussen.

 
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -