Werkstudent Transfer Pricing

  • Eindhoven
  • 0-1 JAAR
  • WO

Wil jij de regie over jouw fiscale carrière in eigen hand houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van onze Transfer Pricing praktijk in Eindhoven zijn wij per mei 2023 op zoek naar getalenteerde werkstudenten.

Organisatie
Meijburg & Co is Nederlands grootste fiscaal adviesbureau en Meijburg Legal richt zich vanuit het notariaat en de advocatuur op ondernemingsrecht. Beide organisaties zijn een zelfstandige member firm binnen het (inter-)nationale netwerk van KPMG (actief in 153 landen). Dagelijks werken ruim 700 gemotiveerde medewerkers, verdeeld over 7 locaties, aan een excellente dienstverlening ten behoeve van onze klanten. ‘De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie  Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Afdeling
Het Transfer Pricing team in Amstelveen, Rotterdam en Eindhoven bestaat uit medewerkers met verschillende nationaliteiten, die zich toeleggen op belasting, economie, recht en verslaglegging. Met onze ervaring en deskundigheid adviseren wij multinationals in het binnen- en buitenland over de meest complexe zaken. Internationaal maakt het Transfer Pricing team van Meijburg & Co deel uit van KPMG Global Transfer Pricing Services, een hecht netwerk van meer dan 1.200 Transfer Pricing professionals wereldwijd. Tijdens de start van jouw carrière bij Meijburg & Co word je gekoppeld aan een ervaren collega, die ook fungeert als jouw eerste aanspreekpunt. Deze collega zorgt er onder andere voor dat je je snel thuis voelt binnen de afdeling. Je kunt bij iedereen met je vragen terecht want vanaf het eerste moment ben je onderdeel van het team.

Wat ga je doen?
Als werkstudent bij Meijburg & Co ben je samen met ervaren collega’s verantwoordelijk voor de advisering van (inter)nationale cliënten. In deze functie werk je samen met verschillende professionals binnen diverse marktgroepen en kun je zelf ontdekken welk onderdeel van Transfer Pricing het beste bij jou past.

Wij nemen het werkstudentschap serieus en vinden het daarom belangrijk dat je snel verantwoordelijkheid krijgt. Hierbij kan je denken aan het voorbereiden van óf zelf deelnemen aan klantmeetings, het zelfstandig oppakken en onderzoeken van vraagstukken en het voorbereiden van adviezen en memo’s. Daarnaast heb je als werkstudent ook een actieve rol tijdens het vaktechnisch overleg. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van de actuele fiscale ontwikkelingen.

Wie ben jij?
Om een werkstudentschap bij Meijburg & Co aan te gaan, ben je derdejaars bachelor- of masterstudent fiscaal recht of fiscale economie. Ook vragen wij een beschikbaarheid van minimaal drie maanden en twee tot vijf dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.

Wat bieden wij?

  • Een mooie kans om Meijburg & Co te leren kennen als toekomstige werkgever
  • Uitstekende begeleiding van dé beste fiscale professionals
  • Eigen regie over de voortgang van jouw eigen fiscale carrière

Arbeidsvoorwaarden:

  • 27 dagen (Standaard regeling)
  • Premievrij pensioen
  • Deelname MLTC
  • Hybride werken

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -