Schakel jij mee in een snel groeiende organisatie en heb jij een passie voor Tax? Dan zoeken wij jou! 

Dit is jouw functie
Als Tax Consultant BTW adviseer je een gevarieerde cliëntenkring, bestaande uit Nederlandse MKB+ bedrijven tot grote multinationals op het gebied van indirecte belastingen. Je werkt intensief samen met collega’s binnen het wereldwijde RSM-netwerk. Je staat niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies, maar vervult ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Het uitdagende van het werken in ons team is de mogelijkheid om je direct te onderscheiden en een eigen invloed te hebben.

Dit is jouw team
Onze btw-adviesgroep is een energiek en dynamisch team en daar word jij onderdeel van. Het uitdagende van het werken in ons team is de mogelijkheid om je direct te onderscheiden en een eigen invloed te hebben.

Je adviseert een gevarieerde cliëntenkring, bestaande uit Nederlandse MKB+ bedrijven tot grote multinationals op het gebied van indirecte belastingen.

Dit is jouw werkplek
RSM Heerlen, het zuidelijkste kantoor van RSM, bevindt zich in een groot en modern kantoorpand nabij het centrum van Heerlen. Goed te bereiken met ov en met de auto zit je zo op diverse uitvalswegen. In Heerlen werk je samen met ongeveer 100 collega’s van de afdelingen Tax en Accountancy.

Dit is jouw profiel
Jij bent proactief en een teamplayer. Jij weet door jouw teamgeest mensen op een positieve manier te enthousiasmeren en bent gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als Tax Consultant btw herken je jezelf in het volgende profiel:

 • 0-4 jaar werkervaring met een afgeronde studie fiscaal recht of fiscale economie;
 • De driejarige opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) (bijna) afgerond;
 • Representatief, klantgericht en stressbestendig;
 • Werkervaring in de btw-praktijk is een pré, bij voorkeur in alle facetten van de btw;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede (arbeids)voorwaarden, waaronder:

 • Hybride werken: Je hebt de mogelijkheid om het werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Je krijgt van ons een Individueel Keuzebudget (IKB), mobiliteitsregeling, vitaliteitsbudget en pensioenregeling.
 • Ontwikkelmogelijkheden: Je krijgt bij ons de kans om continu te blijven groeien via onze jaarlijkse RSM Academy en onze online leeromgeving. Wij bieden een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
 • Evenementen: We organiseren jaarlijks een zomerfeest, wintersport en onze WOW-dag voor nieuwe collega’s.
 • Onboarding: Wij  zorgen voor een goede start van jouw nieuwe baan. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand aan jouw eerste werkdag.

Geïnteresseerd?

Solliciteren, meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met onze Recruiter:

Klik hier om de vacature te bekijken. 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -