Join the Hertoghs Elite Squad – vrijgekomen stageplek Breda!

Periode: 7 maart 2022 – 29 april 2022

Loop 8 weken mee als volwaardige kantoorgenoot

Ben je benieuwd hoe het écht is aan de top in fiscaal procesrecht en financieel economisch strafrecht? Wil je weten hoe je leven eruit kan zien na je master fiscaal recht en/of strafrecht? Join the Hertoghs Elite Squad!

In een fulltime stage van 8 weken loop je mee in actuele zaken, inclusief verhoren en zittingen. Je schuift aan bij onze vaklunch, helpt juridische uitdagingen op te lossen en bent uiteraard welkom bij onze events. Twee maanden lang ben jij een volwaardig kantoorgenoot.

Het beeld dat je hebt van de advocatuur zou bij ons weleens compleet kunnen omdraaien. Hertoghs heeft een open cultuur, zonder rangen en standen. We werken nadrukkelijk samen in teams. Ieders inbreng wordt gewaardeerd, elke mening telt. Mits goed onderbouwd uiteraard. En als de stage goed bevalt, zou je zomaar kunnen blijven plakken. Want wij zijn altijd op zoek naar goede mensen voor onze bloeiende praktijk.

Voor studenten met een grote reisafstand (naar ons kantoor in Breda) bestaat de mogelijkheid om tijdens de stage huisvesting te regelen.

Wil jij bij ons stage lopen? Wees er snel bij!

Spreekt ons kantoor en de niche je aan? Stuur je motivatiebrief, met cv, studieresultaten aan onze officemanager Pia Vorsselmans: vorsselmans@hertoghsadvocaten.nl.

Spreekt je brief ons aan, dan nodigen we je direct uit voor een kennismaking in Breda. Je ontmoet een van onze advocaten en onze directiesecretaresse of officemanager. Binnen een paar dagen laten we je weten of je aan de slag kunt als stagiair.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -