Ben jij net afgestudeerd in het fiscaal recht? Of is de eindstreep in zicht? Heb jij een grote affiniteit met fiscaal (proces)recht en wil je advocaat worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per direct zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker Fiscaal Recht voor ons kantoor in Amsterdam, Rotterdam of Breda.

Wat ga je doen?
Als juridisch medewerker bij Hertoghs advocaten word je opgeleid tot een specialist op het gebied van het fiscaal procesrecht en fraudezaken. Je draait vanaf dag één volledig mee in de praktijk, schuift aan bij gesprekken met de cliënt, werkt mee aan juridische vraagstukken en gaat mee naar zittingen.

Na dit jaar ga je met een vast contract op zak de beroepsopleiding advocatuur in en kun je je in onze praktijk ontplooien tot een slimme en kundige advocaat.

Waar ga je werken?
Hertoghs advocaten is een advocatenkantoor, gespecialiseerd in (internationale) fraudezaken en conflicten met de Belastingdienst. Met 19 advocaten (5 partners) werken wij vanuit Amsterdam, Breda en Rotterdam voor ondernemers en vermogende particulieren. In onze niche spelen wij in de
“Champions League”, dus de lat ligt hoog.

Kennis is key! Daarnaast besteden wij veel tijd en aandacht aan verdere professionele en persoonlijke groei, zodat jij je maximaal kan ontwikkelen tot specialist.

Kennis maken?
Heb jij (bijna) een master fiscaal recht met een mooi resultaat afgerond en heb je affiniteit met strafrecht? Schuw jij het niet om zelf op dingen af te stappen? Geniet je van een ingewikkelde juridische puzzel? Durf jij (binnen én buiten kantoor) een standpunt in te nemen en dit te verdedigen? Dan maken wij graag kennis met je!

Stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar Pia Vorsselmans (vorsselmans@hertoghsadvocaten.nl). Of mail je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -