Zit de interesse voor transfer pricing je in het bloed? En ben je een leergierige (beginnend) fiscalist met ambitie en een gezonde dosis humor? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Voor ons kantoor in Waalre (nabij Eindhoven) zijn wij regelmatig op zoek naar junior Transfer Pricing Analysten / werkstudenten 

Wie zijn wij?
Quantera Global is in Nederland de grootste onafhankelijke specialist op het gebied van transfer pricing. Wij hebben kantoren in Nederland, Groot-Brittannië, Portugal, Litouwen, Singapore en Maleisië en werken in meer dan 40 landen met andere TP-kantoren samen. Het Nederlandse team bestaat uit ongeveer 20 personen. Onze werkzaamheden binnen het vakgebied transfer pricing zijn vooral gefocust op complexere vraagstukken. Daarom hebben we specialistenteams op verschillende gebieden zoals Governance, design & strategy, Finance, Controversy, Compliance, Operationele transfer pricing en Software.

Wie ben jij?
Je bent ondernemend, staat met beide benen op de grond en hebt interesse in het transfer pricing-vak. Je bent ambitieus, leergierig, hands-on en een teamspeler.

  • Je bent bezig met een WO-studie Fiscale Economie, Fiscaal Recht of een andere relevante studie (bijvoorbeeld Finance);
  • Je hebt interesse in zowel de economische als juridische kant van het vak;
  • Je werkt graag in een internationale context;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je wil graag ervaring opdoen in het transfer pricing-vak;
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Bij Quantera Global is geen dag hetzelfde. Zo kan het zijn dat je in de ochtend interviews afneemt bij een bedrijf en in de middag je collega’s ondersteunt bij het presenteren van een webinar. Of dat je het ene moment met een collega brainstormt over welk transfer pricing systeem het beste past bij jouw klant en het volgende moment deelneemt aan een technische vergadering. En natuurlijk drink je regelmatig even (virtueel) een drankje met je collega’s. Want ook het sociale aspect is belangrijk bij Quantera Global.

Wat bieden we jou?
Een veilige werkomgeving waar je persoonlijke kwaliteiten optimaal tot uiting kunnen komen. Het team bestaat uit transfer pricing specialisten van elk ervaringsniveau (van werkstudent tot 30+ jaren ervaring) Daarnaast geloven wij in gedegen opleiding en het blijven ontwikkelen van jezelf. Daarom zijn al onze specialisten aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en organiseren we zowel intern als extern vaktechnische cursussen. Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer nu!
Spreekt deze functie je aan? Dan wordt het tijd dat we elkaar ontmoeten! Neem voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden contact op met Mike van Vuuren op 06 21394488 of via  https://www.linkedin.com/in/mikevanvuuren/ . Of stuur direct je cv en motivatie naar opportunities@quanteraglobal.com.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -