Recruitment-Stagiair(e)

Het Recruitmentteam zoekt vanaf augustus 2021 een nieuwe recruitment-stagiair(e)! Kom jij ons team versterken?

Over het werk

Het betreft een fulltime stage voor de duur van zes maanden en met als standplaats ons kantoor in Amsterdam. Je zult echter ook met enige regelmaat werkzaamheden verrichten op ons kantoor in Rotterdam. Als stagiair(e) ondersteun je het Recruitmentteam bij hun dagelijkse werkzaamheden binnen en buiten kantoor.

Het team bestaat uit twee Corporate Recruiters, een Recruitment-manager en een secretariaat, en houdt zich onder andere bezig met:
– arbeidsmarktcommunicatie;
– het werven student-stagiaires, werk- en scriptiestudenten, advocaten, fiscalisten, kandidaat-notarissen en staf;
– wervingsstrategie;
– het deelnemen aan (virtuele) wervingsevenementen en het organiseren van interne wervingsevenementen;
– het onderhouden van contacten met studie- en studentenverenigingen en universiteiten;
– het sponsorbeleid.

Over jou

Het Recruitmentteam is voortdurend in contact met en op zoek naar goede, ambitieuze rechtenstudenten die kennis willen maken met NautaDutilh. De mensen die bij NautaDutilh werken hebben verschillende achtergronden, expertises en talenten. Samen bereiken we het beste resultaat voor onze cliënten.

Wij zijn voor deze functie op zoek naar een echte bruggenbouwer die in staat is om samen met de Corporate Recruiters kandidaten met verschillende achtergronden en culturen aan ons kantoor te binden. Daarnaast ben je flexibel en zowel sociaal communicatief als organisatorisch sterk. Je weet van aanpakken en volgt momenteel een hbo- of wo-opleiding op het gebied van rechten, psychologie, communicatie of Human Resources.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan horen wij graag van je!

Link vacature: https://www.werkenbijnautadutilh.com/recruitment-stagiaire

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -