Werkstudent Tax Eindhoven

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je trainingen, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Onze belastingadviespraktijk is marktleider in Nederland en helpt klanten hun fiscale positie te beheersen en te voldoen aan verplichtingen op het gebied van wet- en regelgeving en rapportage. Je adviseert bijvoorbeeld over de fiscale structuur die het beste past bij het profiel van je klant. Samen met je klant evalueer, beoordeel en verbeter je belastingprocessen, interne en externe controles, risicomanagement en automatisering van die processen. Je helpt daarnaast bij de keuze en implementatie van technologische vernieuwingen. Dit doe je (inter)nationaal in multiculturele teams. Hierbij koppel je lokale kennis aan mondiale inzichten en ontwikkelingen.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Als werkstudent binnen de Tax Talent Class start je op 1 januari, 1 april of 1 september. Je bouwt bij ons direct een netwerk op waar je de rest van je carrière profijt van zal hebben. Je krijgt gedurende je werkstudentschap intensieve soft skills trainingen, waardoor dit programma uniek is. Het werkstudentschap is de ideale start van je fiscale loopbaan, omdat je relevante praktijkervaring opdoet die vergelijkbaar is met de taken van consultants. Vanaf de allereerste dag werk je samen met collega’s van alle niveaus aan projecten voor verschillende opdrachtgevers.

  • Je ondersteunt de teams met het informeren van klanten over de vormen, kansen, consequenties en verplichtingen in belastingen.
  • Je haalt het maximale uit jezelf met behulp van je persoonlijke buddy, die jou regelmatig van feedback voorziet.
  • Een werkstudentschap is voor jou de ideale mogelijkheid om te ontdekken of je na je studie als consultant binnen EY aan de slag wilt.
  • Binnen Tax onderscheiden we zes specialismen: Business Tax Services, Indirect Tax, People Advisory Services, International Tax, Transactions Tax en Transfer Pricing. Binnen al deze specialismen bieden we de mogelijkheid om als werkstudent aan de slag te gaan.
  • EY biedt de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van robotics, artificial intelligence, blockchain en crypto currency en machine learning. Bij interesse kun je je fiscale werkstudentschap combineren met Tax Technology werkzaamheden.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

  • Je zit in de eindfase van je universitaire studie.
  • Je volgt een fiscale studie, zoals Fiscaal recht of Fiscale economie. Let op: voor enkele afdelingen binnen EY Tax is het ook mogelijk om als werkstudent aan de slag te gaan met een financiële, economische of technische achtergrond.
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • Je hebt een proactieve en enthousiaste houding en je bent heel nieuwsgierig om je verder te verdiepen in het vakgebied en je collega’s.
  • Je bent analytisch sterk en het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk is voor jou vanzelfsprekend.

Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving

We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Wat we je nog meer bieden:

  • Ga mee in onze steile leercurve en krijg de mogelijkheid jouw skills nog verder te ontwikkelen.
  • Je krijgt goede carrièremogelijkheden dankzij individuele ondersteuning en aandacht. Je gaat deelnemen aan uitdagende projecten en bouwt een sterk (internationaal) EY netwerk op.
  • Bij EY heeft elk individu met zijn/haar visie en mening een unieke bijdrage. Dus ook jij! Onze cultuur is open en informeel waarin we aandacht voor diversiteit erg belangrijk vinden.

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

Word onderdeel van ons highest performing team!

In je begeleidende brief lezen we graag naar welk instroommoment jouw voorkeur uitgaat. Ook zijn we nieuwsgierig naar jouw persoonlijke verhaal en wat jij EY te brengen hebt. Bring yourself. Build your future!  Heb je vragen, neem dan contact op met Bo Heijkoop via +31(0)6 2908 3217 of via email bo.heijkoop@nl.ey.com

Voor de drie instroommomenten gelden de volgende sollicitatiedeadlines:

  • 1 september: 1 juni
  • 1 januari: 1 oktober
  • 1 april: 15 januari

Zodra de deadline verstreken is zal er contact met je worden opgenomen en ontvang je terugkoppeling op jouw sollicitatie. Ook zullen dan de eventuele vervolgstappen in de procedure met je besproken worden.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening.
Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.
Als je hier vragen over hebt, kan je deze stellen aan de hierboven vermelde recruiter.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -