Junior/Medior Belastingadviseur – HLB Van Daal Valkenburg

Ben jij in voor een uitdaging? Zou jij dag 1 al bij de klant willen beginnen en raak je niet uitgepraat over fiscale onderwerpen? Meet HLB van Daal! Wij staan te springen om je de leuke kneepjes van het vak te leren en verwachten dat jij ons ook wat bij kunt brengen! Of het nu gaat over vennootschapsbelasting, de voorbereiding van een advies of een bedrijfsopvolging; je gaat het allemaal aan! Natuurlijk word je door HLB in de breedste zin van het woord begeleid, want wij zien de eerste jaren als cruciaal voor jouw verdere carrière.

Als Junior Belastingadviseur werk je in een multidisciplinair team dat regionale klanten fiscaal en financieel adviseert en ontzorgt. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van de fiscale praktijk. Doordat je bijblijft op het gebied van fiscale ontwikkelingen, kun je klanten met de meest uiteenlopende vragen helpen. Denk bijvoorbeeld aan herstructureringen, fusies en overnames, Europees en internationaal belastingrecht, het opstellen van overeenkomsten, estate-planningen, aangiften van inkomsten- en vennootschapsbelasting of fiscale vragen over bitcoins. Jij doet waar jij goed in bent, zodat jouw klanten zich volledig kunnen toeleggen op waar zij goed in zijn: ondernemen. Je ondersteunt de (senior) belastingadviseurs bij het tot stand komen van een advies, onderzoekt fiscale mogelijkheden en toetst deze aan de regelgeving. Als onderdeel van het leerproces stel je zelfstandig aangiften op, verricht je de daaruit voortkomende werkzaamheden en onderhoud je contact met de klant en de Belastingdienst.

Je maakt primair deel uit van onze vestiging Valkenburg met ruim 35 medewerkers; een mix van jonge, talentvolle mensen en ervaren professionals. De sfeer is informeel. Er wordt hard gewerkt, maar we maken ook graag tijd voor ontspanning. Bij HLB Van Daal krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen in een dynamische omgeving en bij te dragen aan het succes van veel ondernemingen. Je krijgt ruimte voor persoonlijke groei en goede carrièreperspectieven. Én, iedere vrijdag is er tijd voor een vrijmibo!

Wat we verder bieden 

  • 40-urige werkweek en 30 vrije dagen.
  • Informele sfeer waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor ontspanning.
  • Hoogste kwaliteit en deskundigheid
  • Doorgroeimogelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen 

Over jou…

  • (bijna) afgeronde fiscale WO opleiding; Fiscale economie of Fiscaal Recht.
  • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht
  • Je werkt graag in een team en bent communicatief vaardig
  • Ambitieus en altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving.

Over ons…
HLB is een wereldwijde advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar netwerk adviseert ze met name familiebedrijven en het MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter. Uiteraard sta jij net als wij voor kwaliteit.

HLB Van Daal biedt het beste van twee werelden: de prettige kleinschaligheid van een regionaal/lokaal advieskantoor én de slagvaardigheid en brede expertise van een (inter)nationale organisatie. Bij HLB Van Daal werken ruim 250 medewerkers; van accountants tot fiscalisten en HR-specialisten verdeeld over vijf kantoren in Brabant en Limburg.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -