De Junior Belastingadviseur die wij zoeken heeft gevoel voor verhoudingen. Voor wat klopt en wat niet. Verantwoording nemen en toegevoegde waarde bieden staan centraal. Onze cliënten moeten zorgeloos kunnen ondernemen. HLB regelt het en wie weet binnenkort met jou in ons team. 

Jouw functie als Junior Belastingadviseur:

HLB is een organisatie met een duidelijke missie en visie. Dankzij onze omvangrijke controlepraktijk, het (inter)nationale netwerk en de korte lijnen kunnen wij niet alleen voor onze klanten het alternatief zijn voor de big-four doch ook voor onze nieuwe medewerkers, onze mensen achter cijfers. Als Junior Belastingadviseur maak je onderdeel uit van het fiscale team. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van de fiscale praktijk.

Je werkt mee in de volle breedte van de praktijk en zult daarom kennismaken met alle belastingmiddelen en alle facetten van onze praktijk; van het in de basis beheersen van de techniek van ons vakgebied tot het cliëntgericht adviseren en resultaat boeken. De Junior Belastingadviseur draagt het kwaliteitsoogmerk, de visie en het beleid van de organisatie correct uit naar collega’s en externe partijen, ondersteunt de leiding hierbij en vervult hieromtrent een voorbeeldrol. 

Jouw profielschets: 

• Je hebt een afgeronde Universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie of je zit in de eindfase van je opleiding;

• Je hebt de ambitie om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen;

• Je beschikt over een professioneel kritische instelling en gaat voor kwaliteit;

• Je bent communicatief sterk en draagt op bij aan het verder uitbouwen en onderhouden van onze cliëntenportefeuille. 

Dit is wat je van ons ontvangt: 

• Een laptop en alle faciliteiten die nodig zijn om thuis te kunnen werken; 

• Legio mogelijkheden op het gebied van opleidingen, diverse klanten, doorgroeimogelijkheden en een goede werk-privé balans; 

• Je krijgt een mentor toegewezen en kan gebruik maken van coaching gesprekken om jezelf te blijven ontwikkelen; 

• Een uitstekende studieregeling; 

• 30 vakantiedagen op fulltime basis; 

• Vaktechnische kennis updaten en bespreken samen met je collega’s; 

• Een informele, persoonlijke en prettige sfeer; 

• Deelname aan evenementen, bijeenkomsten, mastercourses, congressen en personeelsuitjes; 

Over ons…
HLB is een advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Wil jij samen met ons werken aan morgen, maar staat er geen concrete vacature open? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden op onze vestigingen? Neem dan een kijkje op www.werkenbijhlb.nl. Op de website vind je meer informatie over HLB en de verschillende kantoren. Spreekt dit je aan, wil je direct solliciteren of heb je vragen neem dan contact op met onze recruiter Joyce van der Kolm, T: 06-28497934 | E: werken@hlb.nl 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -