De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het tax team van Taxperience over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Wil jij zelf ervaren hoe het er aan toegaat op een dynamisch en snel groeiend veelzijdig belastingadvieskantoor? Meld je dan aan voor een internship bij Taxperience! Wij bieden je de mogelijkheid om drie maanden, minimaal 3 dagen per week mee te lopen op ons kantoor. We adviseren in wat fiscaal en zakelijk gezien, de meest gunstige en passende oplossing is en ondersteunen daarbij de klant met het implementeren van het advies. Dit kan zijn de eigenaar
van een familiebedrijf tot de CEO van een beursgenoteerde multinational. Onze klantenportefeuille is breed en gevarieerd. We hebben alle benodigde expertise in huis zoals fiscaal- en juridisch advies maar ook corporate finance, transfer pricing en niet te vergeten de afdeling compliance.

Als intern kun je rekenen op een goede begeleiding van een director of manager en werk je voor een diversiteit aan nationale en internationale klanten.

Functie-eisen
De ideale kandidaat voldoet aan de volgende functie-eisen:
• WO-student in de laatste fase van de master Fiscale Economie of Fiscaal Recht;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
• Goede beheersing van MS Office applicaties (Word, Excel en PowerPoint);
• Je bent analytisch, leergierig, ambitieus, klantgericht en resultaatgericht; en
• Je kunt goed in een team werken en je bent communicatief sterk.

Interesse?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Graag ontvangen wij je cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Judith Nijssen via +31736488990 of HR@taxperience.nl

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -