Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe!

Vanaf het derde studiejaar kun je bij Stibbe de fiscale advocatuur komen verkennen gedurende een periode van twee maanden, voor vijf dagen per week. Het is eventueel ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een student-stage gedurende een periode van drie maanden, voor drie dagen per week. Ideaal voor als je naast je studie geen mogelijkheid heb tot een fulltime stage!

Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning. Je krijgt een stage- en reiskostenvergoeding, indien je ver weg woont dan kun je in aanmerking komen voor één van onze appartementen in hartje Amsterdam!

Klinkt dat goed? Solliciteer dan direct! We horen graag naar welke periode jouw voorkeur uitgaat. Kijk voor meer informatie op de website. 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact op met:

Max van Wijk
Recruiter

020-5460648 | max.vanwijk@stibbe.com
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -