Wil je als advocaat-belastingkundige starten bij Stibbe?

Werken als advocaat-belastingkundige bij Stibbe, is anders. Je vindt bij ons geen aangiftepraktijk, maar vooral complexe vraagstukken binnen de internationale transactiepraktijk.

Je adviseert over onder meer Nederlands en internationaal belastingrecht bij bijvoorbeeld private equity, structured finance en corporate finance transacties. Ook adviseer je over de fiscale aspecten van (internationale) fusies en overnames, herstructureringen, beursgangen en vastgoedprojecten.

Hoe hard wil jij groeien?
Onze fiscalisten hebben een afgeronde opleiding fiscaal recht met ten minste civiel effect. Je wordt beëdigd als advocaat en volgt de Beroepsopleiding Advocaten van de Orde gecombineerd met de Law Firm School (LFS). Daarnaast neem je op termijn deel aan de opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

Intensief internationaal samenwerken
Als advocaat-belastingkundige werk je nauw samen met collega’s in Amsterdam, Brussel, Dubai, Hongkong, Londen, Luxemburg en New York. En met advocaten van buitenlandse topkantoren waarmee Stibbe een goede relatie onderhoudt.

Stort jij je graag in complexe vraagstukken en zit je vol ambitie? Solliciteer dan direct! Kijk voor meer informatie op de website. 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact op met:

Max van Wijk
Recruiter

020-5460648 | max.vanwijk@stibbe.com
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -