Omschrijving

Hoe gaat het er nou écht aan toe in de praktijk? Dat kan jij ervaren bij Wesselman! Wij bieden jou de mogelijkheid om ervaring op te komen doen in de praktijk. Wesselman heeft ruime ervaring met
stagiaires, werkstudenten en starters en we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten.

Wat mag je verwachten?

Door ervaring op te doen in onze brede Adviespraktijk begin je met het leren van de kneepjes van het vak. Je kan bij verschillende disciplines meekijken om zo te ontdekken wat het beste bij je past.

Denk onder andere aan Btw, Internationaal, Formeel recht, Estate planning en een Aangiftepraktijk. Onze senior specialisten staan voor je klaar om jou wegwijs te maken met het vakgebied in de
praktijk. Daarnaast zorgen we met ons eigen bureau vaktechniek dat de kennis en kunde binnen de praktijk up te date blijft, maar kunnen we jou ook de extra begeleiding bieden tijdens bijvoorbeeld je afstudeerscriptie.

Ons aanbod

Wesselman biedt jou een goed arbeidsvoorwaardenpakket en opleidingsmogelijkheden aan, maar bovenal een uitdagende werkomgeving, volop ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Er wordt bij Wesselman hard gewerkt, maar we houden samen ook jouw balans werk / privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Daarom bieden wij een coachtraject en randvoorwaarden voor persoonlijke, dus door jou te bepalen, doelstellingen. Ons kantoor kenmerkt zich verder door korte communicatielijnen én vaktechnische ondersteuning door ons eigen vaktechnisch bureau.

Integriteit, een fijne samenwerking met collega’s en een gastvrij contact met onze klanten en relaties staan bij ons hoog in het vaandel. We zoeken dan ook collega’s met een energieke, proactieve en klantgerichte instelling, die graag van toegevoegde waarde willen zijn in ons (klant-)team.

Verder bieden wij:

Een passend salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;

28 vakantie dagen o.b.v. 40 uur;

Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, door te groeien en te ontplooien. Bijvoorbeeld door goede studiefaciliteiten en een aantrekkelijke studiekostenregeling;

Een goede werk-privé balans, flexibele werktijden en thuiswerken behoren tot de mogelijkheden;

Een open en gastvrije organisatiecultuur, Wesselman is niet voor niets gevestigd in Brabant;

Groei en ontwikkelgesprekken in plaats van functioneringsgesprekken.

Wat vragen wij van jou?

Je volgt de universitaire opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie;

Je bent leergierig en weet van aanpakken;

Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer uren is altijd mogelijkheid;

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem;

Je hebt goede communicatieve vaardigheden;

Je zoekt graag de samenwerking op, we doen het tenslotte met elkaar.

Interesse? Wij zijn benieuwd naar jou!

Wil je solliciteren of heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met Milou Kutscha (HR medewerker) door te mailen naar hrm@wesselman-info.nl of bel 0492 – 548555. Meer informatie over Wesselman en andere vacatures vind je op www.werkenbijwesselman.nl. Neem een kijkje!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -