Norton Rose Fulbright Amsterdam

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarbij eigen inbreng en zelfstandigheid gewaardeerd worden. De studentstage duurt twee maanden, vijf dagen per week. Ons uitgangspunt is jou zoveel mogelijk van het dagelijks kantoorleven te laten meemaken. Je zult deelnemen aan zowel werkgerelateerde activiteiten zoals trainingen en jurisprudentielunches maar ook aan sociale activiteiten zoals kantoorborrels, feesten, wintersport, weekends en sportactiviteiten. De stagevergoeding is 750 euro per maand.

In Amsterdam kun je kennismaken met de volgende secties:

 • Corporate;
 • Banking;
 • Employment;
 • Energy;
 • Infrastructure;
 • Dispute Resolution and Litigation;
 • Notarial Services;
 • Tax.

De functie

Als student-stagiaire draai je van A tot Z mee in het dagelijks kantoorleven. Je werkt mee aan (internationale) transacties en draagt zo bij aan toonaangevende juridische adviezen. Tijdens een studentstage doe je ervaring op bij verschillende secties zodat je een goed beeld kan vormen welk type sectiewerk goed bij jou past. Bij Norton Rose Fulbright wordt veel samengewerkt met (internationale) collega’s. Het is om die reden van belang om goed te kunnen samenwerken op sectie-, kantoor- en internationaal niveau.

Jouw profiel

 • Je bent bij voorkeur in de afrondende fase van de studie Nederlands Recht;
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Je hebt affiniteit met de commerciële praktijk;
 • Je wilt graag eigen verantwoordelijkheden;
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Je bent precies en accuraat;
 • Je bent ondernemend ingesteld;
 • Je bent open-minded, leergierig en zelfstandig;
 • Je bent een plezierig persoon om mee samen te werken.

Norton Rose Fulbright

Per 3 juni 2013 behoort Norton Rose Fulbright met bijna 3.800 advocaten tot de tien grootste advocatenkantoren ter wereld. Norton Rose Fulbright heeft kantoren in meer dan 50 steden in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, Azië, Australië, Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Norton Rose Fulbright is een van de grootste advocatenkantoren in de Verenigde Staten, met meer dan 750 advocaten over het hele land, onder meer in New York, Houston, Dallas, Los Angeles en Washington DC.

Solliciteren

Wij ontvangen graag jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en) via de vacaturepagina.

Jouw sollicitatie kun je richten aan Bart Vis (Senior Associate Infrastructure) en Rogier de Haan (Senior Associate Corporate) en Marlou van Dongen (Recruiter).

Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die via de vacaturepagina worden upgeload.

Informatie
Je kunt voor vragen contact opnemen met Marlou van Dongen (Recruiter) via:
E recruitment.amsterdam@nortonrosefulbright.com
T 020 462 9400

Law around the world

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -