Junior Belastingadviseur Baat accountants & adviseurs

Baat is een dynamische organisatie met een uitstekende reputatie op het gebied van accountancy, fiscaliteit en aanverwante disciplines. Vanuit drie Nederlandse vestigingen in Maastricht, Roermond en Sittard én één Belgische vestiging in Maasmechelen (B) leveren onze professionals iedere dag opnieuw oplossingen op maat voor onze opdrachtgevers.

Met de kernwaarden ‘resultaat gedreven, dynamisch en verbindend’ als uitgangspunt werkt Baat dagelijks aan zijn missie: solving issues; meerwaarde creëren voor ondernemers door oplossingen te bieden. Het beste eruit halen wat erin zit, voor én samen met de cliënt! Daar staan we voor!

Wij zijn op zoek naar twee Junior Belastingadviseurs voor 28 – 40 uren per week, voor onze vestiging in Sittard en Roermond.

Wendy Volker, Director
“Het zijn van Belastingadviseur bij Baat is een veelzijdige job. Natuurlijk wordt er van je verwacht dat je fiscale kennis up to date is, maar minstens zo belangrijk is dat je deze theoretische kennis direct kunt toepassen bij onze MKB cliënten. De cliënt op een duidelijke wijze de fiscale en financiële problematiek schetsen, oplossingen aandragen volledig toegespitst op zijn of haar onderneming.

Dienstverlening waarvoor wij staan is niet voor niets solving issues. De afgelopen 15 jaar heb ik alle facetten van het vak mogen ervaren, van stagiaire tot director. Baat is een werkgever waar zelfstandigheid en initiatief worden gewaardeerd en aangemoedigd. Binnen deze collegiale en resultaat gedreven organisatie zijn wij op zoek naar twee junior belastingadviseurs die ons team in Sittard en Roermond komen versterken.”

Functieprofiel
De werkzaamheden van de Junior Belastingadviseur richten zich op:

  • Het voorbereiden en maken van aangiften (IB en VPB);
  • het maken van bezwaarschriften en het geven van ondersteuning bij procedures;
  • het voorbereiden van (grensoverschrijdende) belastingadviezen;
  • het signaleren en uitvoeren van adviesopdrachten.

Wij vragen
Een enthousiaste collega met een afgeronde opleiding WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie. Je volgt de NOB opleiding, of hebt deze recentelijk afgerond. Je hebt bij voorkeur 0 tot 2 jaar relevante werkervaring en deze ervaring is opgedaan binnen de accountancy of bij een administratiekantoor. Je bent betrokken, proactief en resultaatgericht. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden
Een afwisselende functie binnen een dynamische organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij hechten grote waarde aan het leveren van kwaliteit en het ontzorgen van onze cliënten. Het spreekt daarbij voor zich dat wij de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk vinden. Uiteraard bieden wij daarnaast een bij de functie passend pakket aan arbeidsvoorwaarden en salaris.

Informatie/sollicitatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Brenda Bidlot | T +31 (475) 729 211.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@baat.nl t.a.v. Brenda Bidlot.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -