Wil jij de regie over jouw fiscale carrière in eigen hand houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van onze People Service praktijk in Eindhoven zijn wij op zoek naar getalenteerde werkstudenten.

Als werkstudent bij Meijburg & Co ben je samen met je ervaren collega’s verantwoordelijk voor de advisering van (inter)nationale cliënten. Tijdens dit werkstudentschap krijg je de kans om de People Services praktijk over de gehele breedte te leren kennen.

De People Service praktijk adviseert werkgevers en uitgezonden werknemers (expatriates) over de fiscale en sociale zekerheidsaspecten van grensoverschrijdende arbeid. In deze functie werk je samen met verschillende professionals binnen diverse marktgroepen en kun je zelf ontdekken welk onderdeel binnen de People Service Praktijk het beste bij jou past.

Wij nemen het werkstudentschap serieus en vinden het daarom belangrijk dat je snel verantwoordelijkheid krijgt. Hierbij kan je denken aan het voorbereiden van óf zelf deelnemen aan klantmeetings, het zelfstandig oppakken en onderzoeken van vraagstukken en het voorbereiden van adviezen en memo’s. Daarnaast heb je als werkstudent ook een actieve rol tijdens het vaktechnisch overleg. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van de actuele fiscale ontwikkelingen.

Tijdens jouw werkstudentschap bij Meijburg & Co word je gekoppeld aan een ervaren collega, die ook fungeert als jouw eerste aanspreekpunt. Deze collega zorgt er onder andere voor dat je je snel thuis voelt binnen de afdeling. Je kunt bij iedereen met je vragen terecht want vanaf het eerste moment ben je onderdeel van het team.

‘De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie  Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Om een werkstudentschap bij Meijburg & Co aan te gaan, ben je derdejaars bachelor- of masterstudent fiscaal recht of fiscale economie. Ook vragen wij een beschikbaarheid van minimaal drie maanden en twee tot vijf dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.

Wat kun jij van ons verwachten
• Een mooie kans om Meijburg & Co te leren kennen als toekomstige werkgever
• Uitstekende begeleiding van dé beste fiscale professionals
• Eigen regie over de voortgang van jouw eigen fiscale carrière

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer direct op de vacature of neem een kijkje op www.werkenbijmeijburg.nl

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -