Teuben Tax Advisory BV (TTA) is een onafhankelijk belastingadvieskantoor gevestigd aan de bruisende Herengracht in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren van grote bedrijven (nationaal en internationaal) en overheidsinstanties. Aan deze organisaties (vaak met bekende namen) geven wij advies, maken we berekeningen en stellen we de aangiften en andere compliance verplichtingen op voor de vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Daarnaast verzorgen we opleidingen en cursussen over deze onderwerpen. Alles op een praktische en snelle manier.

Voor onze dienstverlening zijn we op zoek naar een

BEGINNEND FISCALIST WO niveau (0 TOT 3 JAAR WERKERVARING)

In deze rol beantwoord je zelfstandig eenvoudige fiscale vragen van cliënten en bereid je adviezen, berekeningen en compliance-verplichtingen als aangiften VPB en Master files/local files zoveel mogelijk voor om zo door te groeien naar steeds meer zelfstandigheid.

Je verdere ontwikkeling in het fiscale vak vinden wij zeer belangrijk. Daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs die een opleidingstraject voor startende fiscalisten verzorgen (SOB) en netwerkactiviteiten voor jonge belastingadviseurs organiseren. Daarnaast bestaat veel ruimte voor collegiaal overleg, ook met andere gespecialiseerde advieskantoren in Amsterdam. We geven onze mensen graag de ruimte om zich ook buiten onze werkvloer verder te ontwikkelen. Daarom hebben we 30 vakantiedagen, werktijden in overleg en een smartphone van de zaak is er alleen als je daar zelf behoefte aan hebt.

Wij zoeken een fiscalist met een afgeronde WO masterstudie en 0 tot 3 jaar werkervaring die fiscaal op hoog niveau wil opereren, zich daarin verder wil ontwikkelen en bovendien het leven naast de fiscaliteit zeer waardeert.

En als je nu denkt: dat lijkt me interessant!! Bel dan en kom langs op de Herengracht.

Je bent van harte welkom.

Met hartelijke groet,

Margreet Teuben

margreet.teuben@teuben.com
020 40 40 474 / 06 5098 1675

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -