Ons btw-team is op zoek naar versterking. Wil jij meewerken aan het verder uitbouwen van de btw-praktijk binnen onze discipline belastingadvies? Laat jij je mening graag horen? En past een informele werksfeer in een jong team bij jou? Wij hebben oog voor jouw talent.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio. Dat doen we vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende baan als btw-specialist binnen onze discipline belastingadvies. Binnen het team ondersteun je de meer ervaren adviseurs en pak je verschillende werkzaamheden op. Het btw-team bestaat momenteel uit vier specialisten en is onderdeel van het fiscale team. Het fiscale team bestaat uit 25 collega’s die werkzaam zijn binnen de algemene adviespraktijk en verschillende specialisaties, zoals loonbelasting, internationaal en estate planning. Bij Joanknecht krijg je de kans om jezelf te specialiseren en een algemene signalerende functie te ontwikkelen. We werken nauw samen met alle disciplines binnen Joanknecht. Geen dag is hetzelfde.

Hoe gaan wij om met opleidingen en kennisoverdracht?

Kennis is heel belangrijk binnen de fiscale praktijk. Opleidingen, cursussen en trainingen maken bij Joanknecht dan ook integraal onderdeel uit van je baan. Elke donderdag hebben we een lunchoverleg met het btw-team om kennis uit te wisselen en klantcasussen te delen. Op dinsdag staat wekelijks een overleg met het hele fiscale team op de agenda: de ene week betreft het praktijkoverleg en de andere week vaktechnisch overleg. We zijn als kantoor aangesloten bij de NOB en faciliteren het NOB-traject voor junior belastingadviseurs. Wij vertellen je hier in een kennismakingsgesprek graag meer over.

Talent

Je bent enthousiast, leergierig en toont initiatief. Je ziet werk en pakt werkzaamheden uit jezelf op. Verder ben je communicatief vaardig en werk je graag samen. Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie, bij voorkeur met het accent op indirecte belastingen. Deze functie kan een mooie eerste of tweede stap in je carrière zijn.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of per e-mail.

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -