JUNIOR BELASTINGADVISEUR

Heb jij je master Fiscaal Recht of Fiscale Economie (bijna) op zak? En ben je op zoek naar een startersbaan? Dan past deze vacature junior belastingadviseur precies bij jou. Bij ons maak je kennis met alle kneepjes van de algemene belastingadviespraktijk. En als starter voel je je binnen ons jonge, informele team als een vis in het water, dat weten we zeker!

 

Wat houdt de vacature junior belastingadviseur in?

Als junior belastingadviseur duik je diep in uitdagende fiscale vraagstukken. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het beoordelen van verschillende aangiften, zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Maar je zit ook om tafel met cliënten om hen te adviseren en samen naar doortimmerde, fiscale oplossingen te zoeken. Als aanspreekpunt houd je je klanten op de hoogte van de voortgang, resultaten en vervolgstappen. Het is een afwisselende functie, waarbij je ruim de kans krijgt om je vakkennis uit te breiden. Wanneer jouw dag geslaagd is? Als je klanten vol vertrouwen naar hun onderneming en vermogen kunnen kijken.

 

Wat hebben wij jou met deze vacature junior belastingadviseur te bieden?

We bieden je een fijne leer- en werkomgeving:

 • Je krijgt een brede klantportefeuille met klanten die perfect matchen met jouw persoonlijkheid en deskundigheid;
 • We benaderen jouw loopbaan persoonlijk en houden rekening met jouw wensen, ambities en privésituatie;
 • We hebben oog voor een goede studie- werk- en privébalans. Hybride werken is zeker mogelijk;
 • We hebben een aantrekkelijke studiekostenregeling voor opleidingen;
 • We bieden verschillende personeelskortingen en hebben een pensioenregeling en fietsplan;
 • We bieden 29 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Je ontvangt een aantrekkelijk salaris dat afgestemd is op jouw functie en ervaring;
 • We bieden bonusregelingen als je nieuwe klanten en collega’s aandraagt;
 • Overuren? Die mag je opnemen als tijd voor tijd.

Het fiscale team bestaat uit vijfentwintig collega’s die werken binnen de algemene adviespraktijk en verschillende specialisaties, zoals loonbelasting, omzetbelasting, internationaal en estate planning. We werken nauw samen met alle disciplines binnen Joanknecht.

 

Hoe gaan wij om met opleidingen en kennisoverdracht?

Kennis is heel belangrijk binnen de fiscale praktijk. De fiscale wereld verandert nu eenmaal continu en wetten en regels komen zeer nauw. Daarom maken verdiepende opleidingen, cursussen en trainingen bij Joanknecht integraal onderdeel uit van je baan.

 

Elke dinsdag staat er een overleg met het hele fiscale team op de agenda. De ene week is het een praktijkoverleg, de andere week duiken we dieper in de vaktechnische inhoud. Ook organiseren we jaarlijks zo’n acht cursussen in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Verder zijn we als kantoor aangesloten bij de NOB en faciliteren we het NOB-traject voor junior belastingadviseurs.

 

Vervul jij de vacature junior belastingadviseur? Dan ben je er zeker van dat we jouw professionele ontwikkeling serieus nemen. We investeren graag in jouw groei en bieden daarom een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden die passen bij jouw ambities en carrièrepad.

 

Werken bij Joanknecht

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we samen aan de beste oplossingen voor onze klanten in de Brainport-regio. Bij onze jonge, professionele adviesorganisatie krijg je ruimschoots de kans om je eigen carrière vorm te geven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. En we zijn Great Place To Work Certified!

 

Waar we dat allemaal doen? Vanuit onze vestiging in Eindhoven. Op deze moderne en fonkelnieuwe werk- en ontmoetingsplek aan de Beemdstraat staan openheid en verbinding écht centraal. Verder is het ontzettend gezellig om bij Joanknecht te werken. Omdat we een kleine organisatie zijn, kennen we elkaar allemaal. De sfeer is dan ook informeel en we organiseren regelmatig leuke uitjes om de teamspirit sterk te houden. Samen hebben we de balans tussen werk en ontspanning helemaal gevonden!

Wil je weten hoe het is om bij Joanknecht te werken? Lees het verhaal van Thijs Nieuwenhuizen, junior belastingadviseur, of een van onze andere medewerkersverhalen.

 

Waarmee vervul jij de vacature junior belastingadviseur?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie;
 • Je bent enthousiast, leergierig en communicatief sterk;
 • Je toont initiatief en pakt werkzaamheden uit jezelf op;
 • Je bent accuraat, nauwkeurig en, vooruit, een Pietje Precies:
 • Je kunt goed prioriteren en plannen en bent niet bang voor deadlines;
 • Je volgt alle ontwikkelingen in de jurisprudentie en wet- en regelgeving op de voet;
 • Je ontwikkelt je graag verder, zowel op vaktechnisch als op persoonlijk gebied;
 • Je gaat altijd voor topkwaliteit.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Wie weet hebben wij geluk en wordt de vacature junior belastingadviseur snel gevuld (door jou 😉). Neem direct contact op met Lonneke van Loon – van Bavel, HR Adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 94 63 of via werkenbij@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.

 

Wij verwelkomen enthousiaste sollicitanten, maar vriendelijk verzoek – geen acquisitie, dankjewel!

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -