Donderdagochtend, 08.45 uur

Elke werkdag start ik met een kort overleg met mijn collega’s over actualiteiten en de zaken die we de komende tijd zullen behandelen. Ik ben dan wel een werkstudent, maar wordt overal bij betrokken! Ik ben voor mijn gevoel echt onderdeel van het team en word gezien als een volwaardige collega. ‘Together we make it happen’, is dan ook onze slogan die perfect past binnen onze organisatie.

Tijdens mijn universitaire studie wil ik me graag breed oriënteren op het gebied van fiscaliteit. Bij HLB Van Daal krijg ik hiervoor de mogelijkheden!

Daarnaast biedt mijn werkstudentschap de mogelijkheid om de theoretische leerstukken die ik op de universiteit leer ook daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. De casussen uit tentamens worden echt. Ik krijg hierbij intern goede begeleiding wat positief bijdraagt aan mijn ontwikkeling.

Werkstudent fiscaal

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V.

 

Voor onze verschillende regiokantoren in Brabant én Limburg zijn we op zoek naar

Werkstudenten

Over jou

  • Je volgt een WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en wil graag praktijkervaring opdoen.
  • Je hebt de ambitie om je te blijven ontwikkelen – in je vak en als mens.
  • Je kiest bewust voor een kantoor dat dicht bij klanten staat – letterlijk en figuurlijk – en dat zich maatschappelijk betrokken toont.
  • Je zet jouw talent en ervaring graag in voor de ontwikkeling en groei van onze organisatie.
  • Je bent zeer accuraat en gefocust op kwaliteit.
  • Je bent een echte teamplayer.

Het team

HLB Van Daal biedt het beste van twee werelden: de prettige kleinschaligheid van een regionaal/lokaal advieskantoor én de slagvaardigheid en brede expertise van een (inter)nationale organisatie. We hebben negen kantoren in Brabant, Limburg en Amsterdam. We maken bovendien deel uit van een landelijk netwerk, dat naast HLB Van Daal nog vier zelfstandig opererende HLB-kantoren telt en van het internationale HLB-netwerk dat in meer dan 150 landen actief is. Dat zorgt ervoor dat we alle disciplines en specialistische kennis in huis hebben. Van accountants tot fiscalisten en HR-specialisten. Together we make it happen! De sfeer is informeel. Er wordt hard gewerkt, maar we maken ook graag tijd voor ontspanning. Bij HLB Van Daal krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen in een dynamische omgeving en bij te dragen aan het succes van veel ondernemingen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, met ruimte voor persoonlijke groei en goede carrièreperspectieven

Perfect match? Solliciteer nu!

Voor vragen mag je contact opnemen met Cynthia Tan (HR Adviseur) via 0162 – 322 000 of werken@hlb-van-daal.nl

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -