Student-assistent Communicatie & PR

 Wil jij onderdeel uitmaken van het wereldwijde netwerk van 85.000+ UM Alumni door aan de basis te staan van onze nieuwe Alumni Relaties strategie? Onze doelstelling is het alumni netwerk nóg concreter te verbinden met de huidige studenten populatie, diverse communities te initiëren en ervoor te zorgen dat wij onze alumni nóg succesvoller kunnen maken. Maar, dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Hier hebben we hulp bij nodig. Daarom zijn we op zoek naar communicatief sterke studenten ter uitbreiding van ons Alumni Office studententeam.

Betekent dit dat je naar iedere uithoek van de wereld mag vliegen om alumni te interviewen? Helaas niet. Maar dit betekent wel dat je een wezenlijke bijdrage levert aan de lange-termijn doelstellingen van onze universiteit. Zo ben je eerste aanspreekpunt voor al onze alumni die ons contacteren via e-mail of social media. Anderzijds benader je ook pro-actief alumni via LinkedIn om hun gegevens te updaten. Ook draag je bij aan PR-uitingen door e-mails op te stellen en deze in het juiste format te gieten. Bij deze werkzaamheden werk je samen met de collega-studenten, maar ook met senior staf van onze afdeling.

 Word jij enthousiast van bovenstaande? Lees dan snel verder om te kijken of je in ons ‘ideale plaatje’ valt.  

Ingangsdatum: zsm

Omvang: +- 8 uur per week, eigen invulling van de week

Duur: 1 jaar, met uitzicht op verlenging

Vereisten:

Los van onderstaande ‘eisen’ zoeken we vooral naar iemand die leergierig is. Iemand die zijn hand niet omdraait voor het invoeren van een excel-lijstje. En iemand die het gewoonweg fijn vindt om in een team te werken, maar óók goed zelfstandig kan werken.

Je hebt:

  • Goede beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal.
  • Een klantvriendelijke instelling.

Je bent:

  • Nauwkeurig ingesteld.
  • In staat om snel nieuwe systemen te begrijpen.
  • Ongeveer 8 uur per week beschikbaar; je dient 1 of 2 ochtenden per week beschikbaar te zijn (in overleg met jouw collega’s).
  • Communicatief sterk.
  • Bereid om hulp te vragen als je er zelf niet uitkomt.

Bruto uurloon Schaal 4

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan je CV naar Jeroen Warnier j.warnier@maastrichtuniversity. Mocht je vragen hebben kun je ook altijd bellen via 06-22466810.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -