Ben jij ondernemend, zit je vol ambitie en heb je een affiniteit met cijfers? Als Assistent Tax Advisory kun je jezelf verder bekwamen in alle aspecten van de fiscale praktijk.

Dit ben jij

En dit ga je doen

Als Assistent Tax Advisory adviseer je onze opdrachtgevers onder het mentorschap van een (senior) manager. Met overtuigingskracht bespreek je jouw adviezen met je leidinggevende, collegafiscalisten en de klant zelf. Dankzij jouw goed ontwikkelde inlevingsvermogen begrijp je direct wat een klant van je vraagt. Je bereidt adviezen voor en voert herstructureringstrajecten uit, stelt complexe aangiften op en beoordeelt fiscale posities van grotere ondernemingen. In het contact met je klanten signaleer je fiscale voordelen en trends, waar je adequaat op inspeelt. Uiteraard krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en je carrière vorm te geven.

We zorgen goed voor je

Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding of een company car

  • Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar.
  • Afhankelijk van je functie kun je deelnemen aan onze leaseregeling. Kom je met het OV dan krijg je van ons een reiskostenvergoeding.
  • Wil je een opleiding volgen om je beroepskennis uit te breiden? Dan vergoeden wij vaak de kosten én de helft van je studie-uren.
  • Afhankelijk van je functie en of je het nodig hebt in je functie krijg je van ons een iPhone en MacBook om zakelijk te gebruiken.
  • We hanteren flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
  • Je krijgt een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8 1/3 % van je brutojaarsalaris.

Klaar voor de volgende stap?

Solliciteer direct, klik hier. Je hoeft alleen je cv te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -