Wil jij na het opdoen van de theorie zelf ervaren hoe het er in de praktijk aan toegaat? Ben je op zoek naar een meeloopstage of een afstudeerstage of heb je een specifieke opdracht die je graag bij een middelgroot accountants- en advieskantoor wil uitvoeren? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wesselman stelt jaarlijks meerdere stageplaatsen ter beschikking voor studenten uit verschillende studierichtingen en studiejaren. Onder leiding van een vaste mentor laten wij je kennismaken met alle facetten van het vak en begeleiden wij je bij het bereiken van jouw doelen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om naast je studie alswerkstudent bij ons aan de slag te gaan.

Heb je interesse? Kijk en reageer dan op onze site:
https://www.werkenbijwesselman.nl/stages

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -