Voor ons kantoor in Venlo zijn we op zoek naar een assistent belastingadviseur (startersfunctie).

RSM is een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie in Nederland. Samen met meer dan 800 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties wereldwijd. Met onze expertise kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. RSM biedt een afwisselende en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke groei, mede door het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen.

DE FUNCTIE

Als beginnend assistent belastingadviseur binnen onze organisatie werk je in team van (ervaren) fiscalisten. Door on-the-job training leer je de fiscale praktijk van onze opdrachtgevers kennen. Vanaf de eerste dag start je fiscale carrière en ga je werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je begint onder meer met het maken van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting; de volgende stap is het voorbereiden van adviezen. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met de Belastingdienst en met opdrachtgevers.

PROFIEL

Je hebt je WO-opleiding fiscaal recht of HBO fiscale economie afgerond. Tevens verwachten wij dat je representatief bent, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, teamgeest en open staat voor de fiscale problematiek van de ondernemer.

Daarnaast voel je je vanaf de eerste dag thuis bij RSM dankzij jouw:

  • professioneel-kritische werkhouding;
  • analytisch, nauwkeurig en integer karakter;
  • inventief en ambitieus karakter;
  • onafhankelijke instelling, waarbij je een zogenaamde ‘rechte rug’ hebt;
  • oog voor kwaliteit van de uitvoering van de werkzaamheden.

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan verwelkomen we jou graag als assistent belastingadviseur!

AANBOD

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt RSM de nodige uitdagingen. Als jij op zoek bent naar een ambitieuze organisatie met enthousiaste collega’s, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en financieel professional, ben je bij ons op de juiste plaats. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door het aanbieden van interne en externe opleidingen.

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Spreekt deze functie je aan of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Patricia Irik, afdeling personeelszaken: 045 – 405 55 55 of stuur jouw CV samen met een motivatiebrief per e-mail naar pirik@rsm-nl.nl.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -