Haal jij, net als wij, je motivatie uit adviezen op hoog niveau waarbij de klant verzekert is van kwaliteit? Dan is deze functie als Junior Tax Advisor Loonheffingen bij Mazars op jouw lijf geschreven!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het tax team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Binnen deze functie ben je verder betrokken bij onze nationaal en internationaal opererende cliënten. Hierin adviseer je grote en middelgrote mkb-bedrijven. Dit doe je niet alleen op nationale belasting- en sociale verzekeringsvraagstukken, maar je houdt je daarnaast ook bezig met het geven van belastingadvies over de gevolgen van grensoverschrijdend werken. Je onderzoekt mogelijkheden tot fiscale optimalisatie en draagt bij aan het oplossen van sociale verzekeringsvraagstukken. Vanwege groeiende werkzaamheden zijn wij binnen de Sectie Loonheffingen op zoek naar een Junior Tax Advisor Loonheffingen. Je werkt nauw samen met jouw collega’s binnen de fiscale praktijk en je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken wordt je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan. Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij: 
• Marktconform salaris
• Goede coaching & begeleiding
• Goede werk-privébalans
• Uitstekende opleidingsmogelijkheden
• Premievrij pensioen

 

Wie ben jij?

 • Afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie
  • bezig of bereid om te beginnen met NOB opleiding
  • 0 tot 2 jaar relevante werkervaring
  • Een betrokken en enthousiaste teamplayer met een internationale blik
  • Een proactieve, integere en klantgerichte houding
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de sollicitatiebutton! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobse 088-2771140.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -