Studeer jij Fiscaal Recht of Fiscale Economie (WO)? En wil jij praktijk ervaring op doen voor een aantal dagen per week? Dan is deze positie als werkstudent Tax, waarbij je aan de slag gaat in de advies praktijk op kantoor Breda & Eindhoven interessant voor jou!

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Bij ons kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Omdat onze mensen het succes bepalen, kan het zijn dat niet iedereen bij onze organisatie past. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities. Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid. Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst.

Mazars, the smart choice.

Wat ga je doen?

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het Tax team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.
In deze functie beweeg je je over een breed werkterrein. Je werkt vaak multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en bijzondere oplossingen kunt aandragen. De focus ligt met name bij de internationale DGA-praktijk, maar ook het adviseren van not-for-profit organisaties kunnen tot de werkzaamheden behoren. Je werkt vanuit teamverband en op die manier kun je de wensen van de opdrachtgevers integreren in de dienstverlening.

Wat bieden wij?

Ervaring opdoen voor minimaal twee dagen per week, naast jouw studie! Verder vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt en daarom krijg je een vaste mentor toegewezen. Maar wat deze functie binnen Mazars uniek maakt is dat je met zeer uiteenlopende en interessante (internationale) DGA-vraagstukken in aanraking komt. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Onze intentie is dan ook om nadat je als werkstudent hebt gewerkt, jouw contract om te zetten naar een fulltime dienstverband, zodra je bent afgestudeerd.

Wie ben jij?

• Je bevindt je in de Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie (WO)
• Je bent proactief en sociaal. Daarnaast beschik je over vaktechnische kennis en communicatieve eigenschappen

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct via onderstaande button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Denise van Wijk via +31 6 11 56 83 72.

Werkstudent Tax

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -