Bijbaan als werkstudent bij Joanknecht

Ben je benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen een brede financiële adviesorganisatie? En heb jij zin om samen te werken in een jong, gedreven team? Wil je dat graag doen voor de leukste klanten uit de Brainportregio? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou als werkstudent, mét uitzicht op een startersfunctie!

 

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven, onze fonkelnieuwe werk- en ontmoetingsplek aan de Beemdstraat. Wij zijn een jonge, professionele adviesorganisatie waar je je eigen carrière kunt vormgeven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. En we zijn Great Place To Work Certified!

Waarom een bijbaan als werkstudent bij Joanknecht?

We bieden je een fijne leeromgeving gekenmerkt door:

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen; als werkstudent werk je als volwaardig medewerker mee met collega’s op klantopdrachten;
  • Een introductieprogramma bij aanvang van je werkstudentschap waardoor je Joanknecht als organisatie en onze mensen goed leert kennen;
  • Een nieuwe werkplek en fijne thuisbasis met een vrijdagmiddagborrel;
  • De leukste klanten in de Brainportregio;
  • Mogelijkheden om na je studie fulltime bij ons te komen werken;
  • Ervaring opdoen in de praktijk én een bijbaan naast je studie!

 

Talent

Wij vinden het belangrijk om gemotiveerde mensen aan ons te binden, daarom staan we open voor studenten met verschillende achtergronden! Volg jij een bedrijfseconomische, bedrijfskundige, financiële of IT-gerelateerde opleiding die aansluit bij een van onze teams: audit/assuranceITaccountancy of belastingadvies? Kom dan zeker op de koffie voor een gezellig kennismakingsgesprek, waar we samen bespreken wat de mogelijkheden voor jou bij Joanknecht zijn.

Ben je niet zeker of jouw opleiding aansluit of volg je een opleiding in een andere richting? Laat zeker van je horen! We bekijken graag de mogelijkheden samen.

Het werkstudentschap

Voor minimaal twee dagen per week, voor een periode van minimaal drie maanden ga je aan slag binnen een van onze teams. Samen kijken we welk team het beste bij jou past. Weet je nog niet zo zeker waar jouw talent het beste tot z’n recht zal komen? of waar jij graag een kijkje in de keuken neemt? Geen probleem! Je mag van ons binnen verschillende disciplines proeven, zodat we er samen achter komen waar jouw talent ligt.

Tijdens je bijbaan bij Joanknecht is een collega je persoonlijke coach of buddy. Hij of zij is je eerste aanspreekpunt voor vragen omtrent je werkstudentschap, planning, ontwikkeling, etc. Verder is iedereen bereid je te helpen bij de werkzaamheden die je gaat verrichten. Praktische vragen stel je makkelijk aan de mensen om je heen (of via Teams op afstand natuurlijk). Bij Joanknecht staan we voor elkaar klaar.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Lees alvast het verhaal van je toekomstige collega’s uit verschillende teams; Marieke van der Velden, junior belastingadviseur, Lana Ebergen, IT-auditor en Aron Crum, assistent assurance. Lees hier alle medewerkersverhalen.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Gijs van Bakel, recruiter, op telefoonnummer +31 40 240 94 32 of via werkenbij@joanknecht.nl.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Zie de vacature hier.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -