STUDENT-STAGE TAX HOUTHOFF

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren. Onafhankelijk, 100% Nederlands, maar wel met een sterke internationale focus. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

Heel veel leren in twee maanden

Dé manier om ons kantoor te leren kennen, is een student-stage. Het leren begint pas echt als je de collegebanken verlaat. Je draait twee maanden mee in de dagelijkse praktijk en ontmoet de mensen achter Houthoff. Alles komt aan bod: je gaat mee naar zittingen, zit aan tafel bij de jurisprudentie-lunches en wordt betrokken bij echte dossiers. In principe loop je stage in Amsterdam of Rotterdam. Kom je van ver? In Amsterdam en Rotterdam hebben we een appartement voor twee studenten. Wees er wel snel bij. De vergoeding voor een student-stage bedraagt € 800,- bruto per maand.

Meld je aan en imponeer ons

Studeer jij fiscaal recht of fiscale economie? Zit je in de eindfase van je bachelor of ben je masterstudent? En zie jij jezelf werken bij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland? Dan zien we je sollicitatie voor een student-stage bij Houthoff graag tegemoet!

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor een student-stage bij Houthoff begint bij het invullen van het sollicitatieformulier op deze website. In het formulier word je gevraagd om jouw motivatiebrief, CV en ongeschoonde cijferlijsten te uploaden. Op basis van deze stukken vindt de briefselectie plaats. Daarna volgt een gesprek met twee advocaten / belastingadviseurs van de student-stage commissie. Na afloop van het gesprek bepalen zij of je een student-stage mag lopen. Een student-stage duurt twee maanden en start op de eerste dag van de oneven maanden (januari, maart, mei, juli, september en november). De tax praktijk is gevestigd in Amsterdam.

Let op: graag lezen we in jouw motivatiebrief in welke periode je beschikbaar bent.

Vragen?

Neem dan contact op met Sandra Sardjoe via +31 20 605 62 59 of s.sardjoe@houthoff.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -