SCRIPTIESTAGE

Master scriptiestage

“Ben jij benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen een accountants- en belastingadvieskantoor? En wil je bouwen aan je carrière? Combineer dan op een slimme manier het schrijven van je scriptie met een stage, waarbij je direct de sfeer van ons kantoor ervaart!”

 

We hopen dat je van verandering houdt

In deze rol ga je onderdeel uit maken van een informele organisatie. Accountants, belastingadviseurs, financieel-juridisch adviseurs en corporate finance adviseurs werken bij Joanknecht dagelijks met elkaar samen voor klanten in de regio Brainport. Je werkt met een jong hecht team van betrokken collega’s die willen groeien en daarvoor veel ruimte krijgen. Wij opereren vanuit één vestiging in Eindhoven. Dit biedt grote voordelen in snelheid, kennisdeling, interactie en samenwerking. Wij streven naar een hoge mate van kwaliteit, efficiënte dienstverlening en staan voor een proactieve aanpak naar onze klanten.

De stage

Wij bieden een scriptiestage aan op al onze afdelingen. Je werkt tijdens je stage aan het schrijven van je scriptie. Wij bieden jou daarnaast de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen de betreffende afdeling. We spreken dan vooraf een periode af waarin je gaat meewerken met je collega’s. Bijvoorbeeld een periode van drie weken waarin je meewerkt aan een klantcasus.

Als je het interessant vindt om ook kennis te maken met een of meerdere andere afdelingen dan kan dat ook! Tijdens de sollicitatiegesprekken kijken we samen in welke afdeling(en) je interesse hebt.

Talent m/v

Ben jij een gemotiveerde, spontane masterstudent Accountancy en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage waarbij je de scriptie schrijft en de mogelijkheid krijgt om mee te werken op de afdeling? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw theoretische kennis uit te breiden met praktijkervaring. Ben je communicatief vaardig, neem je initiatief en kijk je kritisch naar zaken waarbij je op een duidelijke en rustige manier van jezelf laat horen als je het ergens niet mee eens bent? Dan zoeken wij jou!

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, HR Adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via hrm@joanknecht.nl.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -