Interesse in Transfer Pricing?

Passie, ambitie, teamwork en humor staan centraal bij Quantera Global. Quantera Global is een onafhankelijke specialist op het gebied van Transfer Pricing. Wij zijn gevestigd in ongeveer 15 landen. In Nederland hebben wij kantoren in Waalre (bij Eindhoven) en Amsterdam.

Binnen het internationaal fiscaal recht neemt Transfer Pricing een steeds belangrijkere plaats in. Onze werkzaamheden bestaan uit het assisteren van internationale ondernemingen bij het opstellen van hun Transfer Pricing beleid, het documenteren van toegepaste verrekenprijzen binnen de groep en het verdedigen van het toegepaste Transfer Pricing beleid. Hiervoor moet je de gehele waardeketen van het bedrijf begrijpen. Je houdt daarom interviews met de top van de multinational op allerlei gebieden (R&D, marketing, productie, verkoop etc.). Als werkstudent neem je direct deel aan dit soort interviews. Verder brainstorm je met collega’s over welk Transfer Pricing systeem het beste past bij de klant en werk je rapporten uit waarin je het bedrijf beschrijft en de winstverdeling onderbouwt. Ook ben je nauw betrokken bij vooroverleggen met de Belastingdienst.

Quantera Global is voor kantoor Waalre (en eventueel Amsterdam) op zoek naar een werkstudent in Transfer Pricing.

Wie ben je?

Je zit in de Master van je studie Fiscale Economie of Fiscaal Recht. Je hebt interesse in zowel de economische als juridische kant van het vak, je werkt graag in een internationale context en je bent een teamspeler. Je wilt graag ervaren of jouw toekomst bij Transfer Pricing ligt. Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal uitstekend.

Wat bieden we je?

Uitdagend werk, een gezellige sfeer, doorgroeimogelijkheden en een jong team met tevens ervaren collega’s van wie je veel kunt opsteken. Quantera Global biedt concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer nu!

Mocht je interesse hebben in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden neem dan contact op met Ingrid Geubel (HR assistant) op 088 – 22 15 800. Of stuur direct je motivatie en cv naar i.geubel@quanteraglobal.com.

Meer informatie over Quantera Global vind je op www.quanteraglobal.com

Quantera 2

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -