Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Komende Events

Evenementen Lijst navigatie

mei 2019
24
mei
13:00 — 19:00
@ Breda
Meer info

Kantoorbezoek Mazars

Op 24 mei aanstaande zullen wij afreizen naar Breda voor een kantoorbezoek bij Mazars. Dit is een uitgelezen kans om een keer een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken met Mazars. Wil je mee? Schrijf je dan snel in door het contact formulier hiernaast in te vullen! Meer informatie volgt. 

juni 2019
14
juni
13:30 — 17:00
@
Meer info

Sportactiviteit FIRST

Ook dit jaar zal de jaarlijkse sportactiviteit van FIRST weer plaats vinden en wel op de middag van 14 juni! Wat voor activiteit we gaan doen wordt nog even geheim gehouden, maar de dag zal afgesloten worden met een lekkere barbecue. Je schrijft je individueel in en wordt daarna door de PR commissie ingedeeld. Deze indeling zal op de dag zelf bekend gemaakt worden! Inschrijvingen zullen zo spoedig mogelijk geopend worden!

25
juni
21:30 — 01:00
@ Cafe Local
Meer info

66ste (wissel) ALV + Maandelijkse borrel

Op dinsdag 25 juni zal bestuur Rouppe van der Voort decharge aanvragen en het kandidaatsbestuur installeren. Met een terugblik op het mooie jaar zal het glas geheven worden op het oude en nieuwe bestuur. We kijken er naar uit om jullie allemaal te mogen ontvangen in Café Local!

juli 2019

Houthoff at the Beach

SCHUIF AAN IN HET HOUTHOFF CAFÉ Met een goede kop koffie praat je altijd makkelijker. Daarom organiseren we elke maand het Houthoff Café. Een pop-up bar die op de meest hippe hotspots in Amsterdam en Rotterdam opduikt. Het Houthoff Café is een informele manier om ons goed te leren kennen. De dresscode is casual en de sfeer is relaxt. Als je aanschuift, ontmoet je onze mensen, leer je alles over Houthoff en haar cultuur. En natuurlijk krijg je antwoord op…

+ Exporteer Evenementen