Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Komende Events

Evenementen Lijst navigatie

april 2018

Open Feest

Het allerleukste feestje van het jaar staat weer voor de deur: het Open Feest van FIRST Maastricht. Op vrijdag 20 april zal het feest zijn. Entree is gratis en een introducé meenemen mag. Let wel op dat je de naam van jouw introducé ook aangeeft bij de inschrijving. De deuren zullen openen om 21.30 uur. Het feest zal plaatsvinden bij studentenvereniging Circumflex! Inschrijvingen zijn gesloten. Tot slot willen we je wijzen op de afmeldingsregeling. Bij niet tijdig, d.w.z. 48 uur…

25
april
11:00 — 17:00
@ Sint Janskerk
Meer info

Symposium 2018

Op 25 april 2018 vindt wederom het Fiscaal symposium van FIRST Maastricht plaats. Het centrale onderwerp van die dag is de invloed van technologische ontwikkelingen op de fiscaliteit. Denk hierbij aan data analytics, blockchain en cryptocurrencies. Op deze geheel verzorgde dag mogen we drie sprekers verwelkomen die over dit actuele onderwerp gaan vertellen. Er wordt gezorgd voor een actief symposium waarbij lunch is inbegrepen. Tevens zal er een afsluitende borrel plaatsvinden. Ben jij geïnteresseerd in dit onderwerp en heb je zin…

mei 2018
04
mei
14:00 — 19:00
@ Heerlen
Meer info

Kantoorbezoek Belastingdienst (Heerlen)

Op vrijdag 4 mei 2018 zullen wij met een FIRST delegatie naar Heerlen afreizen om het kantoor van de Belastingdienst te bezoeken. Dit zal waarschijnlijk in de middag plaatsvinden. Meer informatie volgt! Altijd al eens een kijkje willen kijken hoe het aan de andere kant van de fiscale wereld eraan toe gaat t.o.v. de advieskantoren, schrijf je dan nu in!

08
mei
18:00 — 21:00
@
Meer info

Bachelor Activiteit

Beste FIRST-lid, Aangezien FIRST Maastricht een grote verscheidenheid aan commissies heeft in verband met de vele verschillende activiteiten die jaarlijks door FIRST georganiseerd worden, is het begrijpelijk dat je misschien nog niet bekend bent met wat FIRST jou allemaal te bieden heeft. Daarom bieden wij je de uitgelezen mogelijkheid om van dichtbij te weten te komen wat de commissies inhouden en welke commissie misschien voor jou geschikt is! Op dinsdag 8 mei organiseren wij de bachelor activiteit. Op dinsdag 8 mei organiseren…

08
mei
21:30 — 01:00
@ Cafe Local
Meer info

Borrel i.s.m. Joanknecht

De maandelijkse ledenborrel van mei zal plaatsvinden vanaf 21:30 uur tot sluit in onze stamkroeg Café Local. Deze borrel zal gesponsord worden door Joanknecht en medewerkers daarvan zullen tijdens de borrel aanwezig zijn en op deze wijze kennis maken met de studenten die FIRST Maastricht rijk is.

18
mei
14:00 — 19:00
@ Breda
Meer info

Kantoorbezoek Mazars

Op vrijdag 18 mei zullen wij met een FIRST delegatie naar het kantoor van Mazars in Breda afreizen. Heb jij interesse om dit kantoor te bezoeken? Schrijf je dan nu in! Informatie over de tijden en treinen volgt nog! De treinkosten worden uiteraard vergoed.

29
mei
19:00 — 21:00
@ Feestzaal
Meer info

Tentamentraining Structuur LB/IB i.s.m. de Belastingdienst

Op dinsdag 29 mei zal door de Belastingdienst een tentamentraining worden gegeven voor het vak Structuur LB/IB(Structuur loonbelasting en inkomstenbelasting). Deelname is natuurlijk gratis voor leden. De training zal gegeven worden tussen 19:00 en 21:00 in de Feestzaal (B1.113) op de FdR. Inschrijven kan via het contactformulier hiernaast.

juni 2018
05
juni
19:00 — 21:00
@ Statenzaal
Meer info

Tentamentraining NIBR i.s.m. EY

Op dinsdag 5 juni zal door EY een tentamentraining worden gegeven voor het vak NIBR(Nederlands internationaal belastingrecht). Deelname is natuurlijk gratis voor leden. De training zal gegeven worden tussen 19:00 en 21:00 in de Statenzaal (C1.302) op de FdR. Inschrijven kan via het contactformulier hiernaast.

26
juni
19:30 — 01:00
@
Meer info

63e (wissel) ALV + Maandelijkse Ledenborrel

Op dinsdag 26 juni zal bestuur Hoogesteger decharge aanvragen en het kandidaatbestuur instellen. Met een terugblik op het mooie jaar zal het glas geheven worden op het oude en nieuwe bestuur.

+ Exporteer Evenementen